24-uurs Service

Deskundigheid

Onze monteurs zijn gecertificeerd en al jaren werkzaam in  vakgebied, daardoor bent u verzekerd van kwaliteit.

Elektra werkzaamheden

U kunt bij ons terecht voor alle elektra werkzaamheden, van het trekken van kabels tot kortsluiting.

Altijd bereikbaar

Het is heel vervelend als er iets misgaat, daarom staan wij altijd voor u klaar en zijn wij 24/7 bereikbaar.

Snel ter plaatse

Wij zijn werkzaam in de gemeente Leuven en kunnen daarom snel ter plaatse zijn.

24-uurs service

24/7 storingen in Leuven laten verhelpen

Hoewel u hoopt dat het u nooit zal overkomen, kunt u onverwachts te maken krijgen met storingen in uw woning. Zeker buiten de vaste werktijden om kan het erg vervelend zijn als de stroom wegvalt of als er een kortsluiting ontstaat, omdat veel elektriciens niet meer werken na 17.00 uur. Onze elektriciens helpen u bij het 24/7 verhelpen van storingen in Leuven en omgeving! Zo kunt u ook in de late avond of in de vroege ochtend rekenen op onze expertise en vakkundigheid.

Over het algemeen zijn storingen binnen een korte tijd voor u verholpen, waardoor u snel weer de beschikking over elektriciteit in huis heeft. Onze 24/7 storingsdienst in Leuven helpt zowel particulieren als zakelijke klanten bij het verhelpen van 24/7 storingen.

Verschillende soorten 24/7 storingen

De 24/7 storingen die wij voor u kunnen verhelpen lopen uiteen van het vervangen van een gesprongen stop tot het opsporen en herstellen van de bron van een kortsluiting in uw woning of bedrijfspand. Het is voor onze elektriciens niet altijd mogelijk om storingen direct voor u op te lossen. Soms ligt de bron van een stroomstoring namelijk bij de aanbieder van stroom in uw woning. In alle andere gevallen proberen onze elektriciens u een passende oplossing te bieden.

Wanneer de 24/7 storingsdienst inschakelen?

Het is niet altijd nodig om de 24/7 storingsdienst in te schakelen. Denk bijvoorbeeld aan het leggen of verleggen van elektriciteitskabels, wat ook tijdens de vaste kantooruren kan. Of denk aan het uitbreiden van een meterkast om een overbelasting te voorkomen. Mocht u tijdens de avonduren te maken krijgen met een overbelasting van een groep, dan kunt u elektrische apparaten tijdelijk uitgeschakeld laten.

24-uurs service Leuven