Elektra Werkzaamheden

Deskundigheid

Onze monteurs zijn gecertificeerd en al jaren werkzaam in  vakgebied, daardoor bent u verzekerd van kwaliteit.

Elektra werkzaamheden

U kunt bij ons terecht voor alle elektra werkzaamheden, van het trekken van kabels tot kortsluiting.

Altijd bereikbaar

Het is heel vervelend als er iets misgaat, daarom staan wij altijd voor u klaar en zijn wij 24/7 bereikbaar.

Snel ter plaatse

Wij zijn werkzaam in de gemeente Leuven en kunnen daarom snel ter plaatse zijn.

24-uurs service

Elektra werkzaamheden in Leuven uit laten voeren

Bij de nieuw-, aan- of verbouw van uw woning kunt u er bijna niet aan ontkomen: het (laten) uitvoeren van elektra werkzaamheden in uw woning. Voor het uitvoeren van elektra werkzaamheden in Leuven bent u bij onze elektricien aan het juiste adres! Met een jarenlange expertise in het uitvoeren van uiteenlopende elektra werkzaamheden kunnen we u op een snelle en vakkundige wijze van dienst zijn. Voorbeelden van elektra werkzaamheden die onze elektriciens regelmatig uitvoeren zijn onder meer het leggen van elektriciteitskabels, het onderhouden van het elektriciteitsnetwerk in huis en het verhelpen van storingen.

Een meterkast in huis installeren

Wanneer u een nieuwe woning laat bouwen, zult u de hulp van onze elektriciens wellicht goed kunnen gebruiken bij de installatie van de meterkast. Vanuit de meterkast wordt de binnenkomende stroom verdeeld over de verschillende groepen in uw woning en per groep wordt de stroom verdeeld over de aangesloten elektrische apparaten. Als er te veel elektrische apparaten zijn aangesloten kan dit resulteren in een overbelasting van de groepenkast. Hierdoor is het belangrijk dat er voldoende groepen aan de meterkast worden toegevoegd.

Mocht u toch te maken krijgen met een stroomstoring, dan komt onze 24/7 storingsdienst graag bij u langs om de storing te verhelpen.

Het onderhouden van uw elektriciteitsnetwerk

Naast het installeren van een nieuwe meterkast in uw woning voeren onze elektriciens verschillende andere elektra werkzaamheden uit. Denk bijvoorbeeld ook aan het controleren van de elektriciteitskabels in uw woning op slijtage. Versleten elektriciteitskabels kunnen de bron van een kortsluiting vormen. Door deze tijdig te vervangen wordt de kans op een kortsluiting minimaal. De elektricien in Leuven helpt u graag bij onderhoudswerkzaamheden!

elektra werkzaamheden leuven