Groepenkast

Deskundigheid

Onze monteurs zijn gecertificeerd en al jaren werkzaam in  vakgebied, daardoor bent u verzekerd van kwaliteit.

Elektra werkzaamheden

U kunt bij ons terecht voor alle elektra werkzaamheden, van het trekken van kabels tot kortsluiting.

Altijd bereikbaar

Het is heel vervelend als er iets misgaat, daarom staan wij altijd voor u klaar en zijn wij 24/7 bereikbaar.

Snel ter plaatse

Wij zijn werkzaam in de gemeente Leuven en kunnen daarom snel ter plaatse zijn.

24-uurs service

Een groepenkast in Leuven laten installeren

Een groepenkast is onmisbaar in uw woning! Het dient als het kloppende hart van het elektriciteitsnetwerk in huis, waarvandaan de stroom over verschillende kamers in uw woning verdeeld wordt. Wilt u een groepenkast in Leuven laten installeren of uitbreiden? Onze elektriciens helpen u graag op weg! Bij het installeren van een groepenkast is het belangrijk dat er voldoende groepen aan de meterkast worden toegevoegd, om de kans op een stroomstoring te verkleinen.

Tip: wilt u binnen een korte termijn een grootstroomverbruiker aansluiten op een bepaalde groep in de meterkast? Onze elektriciens adviseren u graag over de noodzaak van het uitbreiden van de groepenkast in dit geval. Zo voorkomt u dat een groep overbelast raakt!

Hoe ontstaat een overbelasting van de meterkast?

Het komt geregeld voor dat de groepenkast overbelast raakt, wat resulteert in een vervelende stroomstoring. Vaak komt dit door het feit dat er te veel elektrische apparaten op een groep in de meterkast worden aangesloten. Op dat moment kan er niet voldoende stroom worden aangeleverd, waardoor de stop zal springen. U voorkomt een dergelijke situatie door uw groepenkast uit te breiden met een extra groep, waarop u de grootstroomverbruikers in huis aan kunt sluiten.

Storingen in de groepenkast verhelpen

Mocht u te maken krijgen met storingen in uw meterkast, dan kunt u rekenen op onze 24/7 storingsdienst. Onze elektriciens komen graag bij u langs om de storingen ook buiten de vaste werktijden om te verhelpen. Een storing in de meterkast kan door verschillende oorzaken ontstaan zijn.

groepenkast leuven